Преди певицата бе с пищни форми, от които грам не

...
Преди певицата бе с пищни форми, от които грам не
Коментари Харесай

Изтръпнахме! Нещо Ужасяващо Се Случва С Цветелина Грахич! Тази Снимка Ще Ви Просълзи, Как Можа Да Се Стигне До Там! Крият, Но Тя Страда От

Преди певицата бе с обилни форми, от които грам не се срамуваше.

След голям брой упреци, че би трябвало да бъде по-стройна, в случай че желае да резервира звездния си статут. Никой не е предполагал, че непрекъснатото натякване за тежестта ще докара до противоположния резултат. Цяла година телосложението на Грахич прогресивно изчезва, като по всичко проличава, че тя не може да овладее границата. Отдавна естественото е минало в фикс идея като даже самата тя се срами какъв брой доста е окльощавяла.



Ето какво е забелязал меломан:

„ Снимки от последните й участия няма, доколкото знам, е забранила да я снимат. Участия има, само че фотоси не се качват, най-вече една две и то единствено в лице. Докато преди, когато беше по пълничка, не спираше да се снима и да ги пуска, и по-разголени даже, то в този момент - когато е толкоз слаба, снимки липсват....

И се облича с всевъзможни необятни облекла, с цел да прикрие плашещото си положение. Най-страшното, е че приятелят й вместо да я вразуми,той насърчава тази полуда. Говори се, че тя е до болежка захласната от него, а той не стопира да и изневерява.

Затова я е докарал до това положение “. Запознати споделят, че точно пагубната връзка на певицата с него е повода за раздялата и с „ Шоуто на Слави “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР