Преди пет години генералът стартира като руски лобист. Беше срещу

...
Преди пет години генералът стартира като руски лобист. Беше срещу
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Ако стигне до втори мандат, Радев е подготвил сценарий, в който се превръща в латиноамерикански генерал

Преди пет години генералът започва като съветски лобист. Беше против натовските F-16, разгласи Крим за съветски и лобира за отпадане на глобите против режима на Путин. Това разяснява политологът Цветанка Андреева в обществения си профил във връзка завземането на цялата власт от Румен Радев след 7-месечната му еднолична тирания и последвалата окупация на Народното събрание през новосъздадената му партия.

" После, с цел да резервира и разшири въздействие, стана " натовски военачалник ". Ходи, прави самодейността " Три морета " /но без да застъпи най-важните енергийни планове, че да не ядоса доста Москва/.

От през вчерашния ден пък е " български военачалник против турската страна " /по думите на Мая Манолова/. Националистическа изразителност, подобаваща за комунистически военачалник от срамния възродителен развой. Ако стигне до втори мандат, най-вероятно ни е подготвил сюжет, в който ще се трансформира в " латиноамерикански военачалник "! ", разяснява още тя.
свързани новини34828на 01.11.202145097на 31.10.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР