Преди пет години една от най-успешните и обичани двойки в

...
Преди пет години една от най-успешните и обичани двойки в
Коментари Харесай

Анджелина Джоли проговори за развода си с Брад Пит и кариера...

Преди пет години една от най-успешните и обичани двойки в света Анджелина Джоли и Брад Пит оповестиха, че към този момент не са дружно. Оттогава двамата са в тежка правосъдна борба за развода и пълномощията над децата.

Макар двамата да отхвърлят да разясняват постоянно персоналния си живот и грозната обстановка, която се получи след края на любовта им, този път актрисата разкри малко за въздействието на края на брака й с Пит върху кариерата й в Холивуд.

„ Обожавам да работя като режисьор. Но тези огромни промени в живота ми направиха тази активност невъзможна през последните няколко години. Трябваше да поемам по-кратки задължения и да извозвам повече време вкъщи. Затова поемах по-малко функции и стопирах да се появявам на екрана. Това е истината… “, показа тя в изявление пред Entertainment Weekly.

Джоли към този момент два пъти е успявала да се реалокира зад камерата: тя е режисирала филмите Unbroken (2014) и First They Killed My Father (2017). Тази година обаче чакаме актрисата да се завърне и на екрана с филмите Those Who Wish Me Deadи Marvel`s The Eternals, написа eva.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР