Преди пет години дойдох при вас не като земляк, а

...
Преди пет години дойдох при вас не като земляк, а
Коментари Харесай

Румен Радев в Харманли: Пътят към промяната няма да бъде лесен, няма да бъде и кратък

" Преди пет години пристигнах при вас не като нашенец, а като човек, който изиска вашата поддръжка, с цел да тръгнем по нов път, да тръгнем към една нова България. България на свободните хора, на достолепието и на напредъка. Получих я, само че тогава вие поискахте нещо доста ясно - Не ни предавай! Отстоявай нашите ползи! Отстоявай нашите полезности! " Това съобщи президентът Румен Радев пред жители в Харманли. Той акцентира, че са минали пет извънредно сложни години на невероятни тествания. " Но даже в най-тежките времена на цялостна блокада на президентската институция, ние останахме единствената непревзета институция. На ежедневни офанзиви, на всевъзможни неистини и операции, ние устояхме. Хората от нашия край не се предаваме елементарно. Особено, когато имаме вяра в нещо и аз ви благодаря за тази поддръжка ", сподели още Радев и добави: " Всеки ден я усещахме. За това и ние успяхме. Успяхме да създадем по този начин, че дружно с вас България през днешния ден да се промени, да разисква нови хрумвания, да се изрича истината на глас и без боязън ".

Той акцентира, че пътят към смяната няма да бъде елементарен, няма да бъде и къс. " На 14 ноември ние ще би трябвало да избираме бъдеще и сигурност за нашите деца и за България. Трябва да изберем парламент, в който да има демократично болшинство с воля за смяна. Най -сетне да стартират същинските промени. Най- сетне да има ефикасен парламентарен надзор, да не се прибират в сакове 60 млн. лв. и то единствено от един лот ", разяснява президентът.

„ Нашите съперници усещат мъката и желаят да ви откажат от гласоподаване. Не се поддавайте, гласувайте! Скоро те ще излязат от анестезията и ще боли, когато се разкрият всичките им схеми. Опонентите ни се срамят и бягат от партията, която ги издигна, тъй като мъчно могат да обяснят рушащите се автомагистрали и всички корупционни покупко-продажби ", съобщи Илияна Йотова.

Тя уточни, че с Румен Радев не вършат акция, а не престават своята работа. „ Непрекъснато сме измежду хората, приказваме с техния глас, мощни и самостоятелни сме, устояваме на ударите. Заедно с вас сме и в триумфите, и в компликациите ", обърна се Йотова към събралото се голям брой от хора.

Тя е уверена, че България няма потребност от лакирани водачи, измислени от скъпоструващи пиари. „ Имаме потребност от мощен и самоуверен президент, потвърдил себе си. Президент, който загърби „ йес политиката " и отстоява националните ползи. Президент, който знае що е вътрешна сигурност и работи за нея - за положително обучение, налично опазване на здравето, просперираща стопанска система. Такъв президент е ген. Румен Радев ", съобщи Илияна Йотова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР