Преди около три месеца Рут Колева ни изненада с новата

...
Преди около три месеца Рут Колева ни изненада с новата
Коментари Харесай

Големият успех за Рут Колева

Преди към три месеца Рут Колева ни изненада с новата си песен  " Moving on ", която пристигна след  " Kiss My Attitude " и интернационалния триумф, който парчето пожъна.
 Дрейк, Maneskin, Foals, Ванс Джой, Рут Колева - 5 нови песни от седмицата
5 нови песни от седмицата

От Дрейк до Рут Колева

Само преди няколко дни изпълнителката още веднъж пусна ария - " Superpower " , само че не тя е толкоз любопитна в тази ситуация, колкото един огромен триумф, с който българката се похвали в профилите си в обществените мрежи.

От профила на Рут Колева в Instagram разбираме, че тя е подписала с Warner Music и публично ще бъде продуцирана от компанията. Под фотографията, на която държи лист, на който е написано както нейното име, по този начин и това новите ѝ продуценти, тя написа, че е мислела най-малко 100 метода, по които да разгласи, огромната вест.

Изпълнителката написа още, че договорката е реалност от месец и половина и тя е доста разчувствана, тъй като това е голямо самопризнание, което получава, както и огромна опция за развиване. Според Рут Колева, нейният триумф е вяра, че вратите и за други български актьори ще бъдат отворени към интернационалната сцена.

" Думите някак не ми стигат да изкажа какъв брой съм щастлива, признателна и окуражена. " Колева счита, че в никакъв случай не е прекомерно късно човек са сбъдне фантазиите си. " Аз пораснах, научих толкоз доста неща и не преставам напред (по овенски и като спортистите, тъй като татко ми по този начин ме е научил) ", добавя тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР