Преди около месец се заговори за нова сватба в британския

...
Преди около месец се заговори за нова сватба в британския
Коментари Харесай

Колко струва годежният пръстен на принцеса Беатрис

Преди към месец се заприказва за нова женитба в английския кралски двор. В ролята на бъдещата младоженка влезe принцеса Беатрис, само че тогава към момента нямахме публично удостоверение за годежа й.

Е, към този момент и то е реалност. Вчера, 26 септември, в профилите на кралското семейство в обществените мрежи бе оповестено, че принцеса Беатрис се е сгодила за своя обичан Едуардо Моци .

Събитието се е случило по-рано този месец в Италия, а сватбата ще бъде през идната година, като сигурно ще би трябвало да изчакаме известно време, с цел да разберем съответната дата.
 Снимка 444735

Заедно с оповестяването на годежа бяха оповестени и няколко фотоси на бъдещите брачен партньор и брачна половинка, направени от сестрата на Беатрис Йожени, която мина под венчилото преди година.
 Принцеса Беатрис, Едуардо Мапели Моци и връзката им
Внучката на кралицата се забавлява с милионер

Принцесата още веднъж е щастлива

А гледайки фрагментите погледът ни неизбежно се стопира на красивия годежен пръстен на принцесата, особено основан за нея . Изработен е от платина, а в центъра му свети голям 3-каратов елмаз. Оценява се на близо 300 хиляди $ , написа The Sun.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Windsor Royal Family (@windsor.royal.family) на Сеп 26, 2019 в 3:22 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР