„Преди около месец се обърнахме с апел да не се

...
„Преди около месец се обърнахме с апел да не се
Коментари Харесай

Строителният сектор: За да се излезем икономически от кризата, е необходимо "строително цунами"

„ Преди към месец се обърнахме с зов да не се стопира строителството в България и бяхме чути. Сега идваме с един по-различен зов – строителството не просто да се резервира, а то да бъде моторът на развиването в идващия стадий “.

Това сподели на ексклузивен брифинг Валентин Николов, изпълнителен шеф на Строителната камара.



„ 20 страни от Европейски Съюз са провели видеоконференция. За да се излезем стопански от рецесията, е належащо „ строително цунами “, добави той.

Италия сега създава стратегия за саниране на 1,2 милиона жилища и разчитат, че това ще донесе претовареност на 430 000 души в допълнение в страната, даде образец Николов.

" Ние сме подготвени при съществуването на средства доста бързо да задвижим този механизъм. Това би трябвало да стане с един нов механизъм. Направили сме предложение да се дават не повече от два обекта на една компания по едно и също време, с цел да може колкото се може повече компании да вземат участие в този развой. Да имаме по-специфичен метод във връзка с цените. Да дефинираме не обща цена на квадратен метър, а цени по действия ", изясни още Валентин Николов.

„ Безработицата и потреблението са като скачени съдове и икономическите ограничения, които би трябвало да се подхващат, са извънредно значими “, добави той.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 488 41 65 266 Света 3 221 044 2 860 228 252 1 005 079 Заразени* Нови Починали България 1 488 41 65 Света 3 221 044 2 860 228 252
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР