Преди около месец последователи на едно от най-популярните семейства у

...
Преди около месец последователи на едно от най-популярните семейства у
Коментари Харесай

Заедно ли са все още Джулия и Кристиан Кирилов? Истината от първо лице е тук!

Преди към месец почитатели на едно от най-популярните фамилии у нас - това на реалити звездата Кристиан Кирилов и певицата Джулия, видяха, че нещо не е наред. Последните общи фотоси в профилите на двамата в обществените мрежи бяха от месец февруари. Така се породиха някои подозрения, че нещата сред двамата не вървят без спънки, както беше първоначално. 

Виж още: Гери-Никол нажежи пристрастеностите до алено, плаши конкуренцията със скъпо видео

Е, става известно, че в последна сметка всичко е наред, а потвърждението за това идва от профила на Джулия, която разгласява две доказателства за това. Първата идва от фотография от нос Калиакра, на която виждаме (освен че Джулия е в топ форма), и двата пръстена на ръцете ѝ - годежният и брачната халка.

Виж още: Нора Недкова се дефинира като съумяла жена! Каква е тайната ѝ и за какво се отхвърли от някои битки 

Другото доказателство бе оповестено в story, където тя бе снимала брачна половинка си, който държи сърф. От него, както и от фотоси в профила на Кристиан, виждаме, че двамата са разкрили сезона на плажа, а за дестинация най-вероятно са избрали още веднъж обичания им Китен, в който вървят постоянно в последните години. 

Виж още: Секси и по бански: Как златните ни гимнастички разпускат преди огромното съревнование

Двамата издадоха две песни преди време в характерен летен регетон жанр, а през януари Джулия пусна " Ножът ". От тогава обаче мина много време, тъй че подозираме, че напълно скоро тя или пък и двамата ще ни изненадат с нещо прелестно. 

Изображение: https://www.instagram.com/kristiankirilov13/
https://www.instagram.com/julia_bulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР