Преди около месец Марая Кери обяви на своите фенове, че

...
Преди около месец Марая Кери обяви на своите фенове, че
Коментари Харесай

Обича ли да похапва McDonald's Марая Кери

Преди към месец Марая Кери разгласи на своите почитатели, че ѝ следва бъдещо съдействие с американскара компания за бързо хранене McDonald`s.

Вчера, 6 декември, McDonald`s пуснаха и първата си реклама с Марая Кери, от която излиза наяве, че в заведенията за бързо хранене към този момент може да бъде намерено особено меню, кръстено на певицата - Mariah Menu.

Освен това от 13 до 24 декември, меню Марая е гратис за всички почитатели на бургерите, които изтеглят приложението на McDonald " s и създадат покупка на стойност най-малко един $. От веригата за бързо хранене дават обещание още доста изненади и награди, които са подготвили.

" Точно като доста от моите почитатели, имам толкоз невероятни мемоари с McDonald`s през годините ", споделя Марая Кери в изказване, като добавя, че за нея е било същинско наслаждение да работи по този план.

На нас персонално рекламата ни се коства малко смешна, само че явно подхожда на множеството фенове на певицата, които в мнения под видеото изричат възхищението си към нея и споделят, че в този момент имат още една причина да обичат McDonald`s.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР