Преди около месец Lamborghini представи най-наточената версия на Urus с

...
Преди около месец Lamborghini представи най-наточената версия на Urus с
Коментари Харесай

Lamborghini Urus S комбинира най-доброто от двата свята

Преди към месец Lamborghini показа най-наточената версия на Urus с името Performante, която дебютира с дяволските 666 конски сили и ускоряване от 0 до 100км/ч в границите на единствено 3.3 секунди. Тази версия се предлага с по-агресивна визия, по-широка диря и по-ниско окачване, допълнения, които не всеки желае за своя кросоувър. Именно за това от Lamborghini ще оставят опция на клиентите си да получат мощността на Performante, само че в по-скромна „ обшивка “, в случай че можем да назовем кола за 400 хиляди лв. скромна, несъмнено.



Все отново, не щеш ли на бял свят се появи новото Lamborghini Urus S, което комбинира най-хубавите характерности на общоприетата трансформация и показаната по-рано Performante версия. Двигателят е същия 4.0-литров осмак и генерира 666 конски сили, само че заради по-високото с 47 кг тегло, колата форсира до 100км/ч за 3.5 секунди или с 0.1 секунди по-бързо от общоприетия модел. Максималната скорост е 305км/ч.



За разлика от Performante, където е заложено на експанзията, S модификацията е заложила повече на лукса. Предната ризница е с изменени черти и отвори, а в предната и задната част можем да открием боядисани в матово черно защитни детайли. Долната част на задната ризница също е в черен мат с накрайници на ауспусите с друг свършек.



Все отново тези, които желаят да покажат, че колата им не е толкоз елементарна може да заложат на карбонов челен похлупак, карбонов таван и до 23-цолови джанти. Интериорът е обхванат в черна кожа със сиви акценти по продължението на таблото и вратите в показания модел, само че това елементарно може да бъде персонализирано от новите притежатели на кросоувъра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР