Преди около година, по средата на нощ, прекарана в студиото,

...
Преди около година, по средата на нощ, прекарана в студиото,
Коментари Харесай

Pavell & Venci Venc’ с нов сингъл и видео, но... без да знаят

Преди към година, по средата на нощ, прекарана в студиото, Pavell & Venci Venc’ скрито от екипа си разгласяват в YouTube преди малко основана ария („ За финален път “), която по-късно влиза в новия им албум „ Upgrade “.

Сега, по средата на изолираност поради ковид COVID-19, екипът им и някои от най-любимите им приятелки и колежки, вземат решение скрито от тях да създадат видео на едно от най-свежите и положителни части от последния албум на двамата – песента „ Ти си “.

В началото се чува женски глас, който изрича думи на испански. Никой не знае, че това е гласът на Мария Илиева. Именно Мария е една от 13-те приятелки на Павката и Венци, които основават загадка организация и снимат видеото на парчето – всяка у дома.

Освен Мария Илиева, в партизанската акция се включват DARA, Михаела Маринова, Ева Пармакова, Yoana, Валя, Елия, Никол и Елеонора от 4Magic, както и женската част от екипа на момчетата, отпред със Саня Армутлиева, която е основен подбудител за изненадата.

„ Спомням си по какъв начин преди година една заран се разсъниха и видях, че Pavell & Venci Venc’ са си пуснали нова ария, без даже да ми кажат. Онзи ден обсъждах с тях какъв да е идващият им сингъл и те нещо започнаха да се двоумят, желали да помислят. Аз обаче имам обичано парче от новия им албум. Реших, че е време да им „ върна “ жеста, да се разсънят те един ден и да видят, че имат ново видео, да чуят, че песента им към този момент звучи по радиото. Казах на екипа и на девойките, които се снимаха в клипа и всички крещяха от наслаждение като чуха концепцията. Направихме военен отряд и я осъществихме за два дни. За Павката и Венци – с любов! От всички ни! “, споделя Саня.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР