Преди около година на страницата на Galpin Auto Sports във

...
Преди около година на страницата на Galpin Auto Sports във
Коментари Харесай

Този персонализиран Mercedes 600 Tribute е толкова странен, че не можем да го подминем

Преди към година на страницата на Galpin Auto Sports във Фейсбук се появи фотография на този автомобил, сякаш в чест на именития Mercedes-Benz 600.

 

По това време се говореше, че този преносим автомобил, отдаден на съмнителния усет, принадлежи на Хенрик Фискер, дизайнера, виновен за Aston Martin DB9 и BMW Z8. По-късно се оказа, че този слух е невярен. Автомобилът обаче (за съжаление) е същински.

Неотдавна консуматор на YouTube, наименуван " effspot ", открива автомобила, паркиран на улица в Калифорния, и стопира, с цел да го прегледа от близко. За разлика от първия видеоклип, който видяхме, този е доста по-ясен и ни разрешава да забележим доста повече детайлности за по този начин наречения Royale.

Както можете да видите, работата и материалите са явно висококачествени и можем единствено да предположим, че преустройството е коствало много пари. Проблемът е, че пропорциите към момента са надалеч от истината, заради което автомобилът наподобява на Kia Amanti, който е получил Pep Boys Special.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР