Преди около година Алекс Родригес реши официално да предложи брак

...
Преди около година Алекс Родригес реши официално да предложи брак
Коментари Харесай

Кой ще поканят на сватбата си Джей Ло и Алекс Родригес

Преди към година Алекс Родригес реши публично да предложи брак на Дженифър Лопес, като за задачата го направи по допустимо най-романтичния метод. Както се очакваше, Джей Ло сподели " да " и от този момент двамата са сгодени. Всички техни почитатели обаче тръпнат в очакване по кое време ще бъде сватбата им, кой тъкмо ще поканят и така нататък
 Дженифър Лопес, Алекс Родригес и проектите им за сватбата
Как се готви за сватбата си Джей Ло

Очевидно малко по малко

Сега към този момент са ясни някои детайлности за идния огромен ден на двамата влюбени. До момента, поради многото задължения, в това число и присъединяване на Дженифър Лопес на Супербоул 2020, на латино дивата ѝ беше малко мъчно да откри свободно време и да се концентрира върху организацията на сватбата, само че към този момент планува да се посвети напълно на нея.

Според Entertainment Tonight Дженифър и Алекс считат да се оженят през лятото и към този момент нямат самообладание да го сторят.

" Те се обичат, неразделни са и вършат всичко дружно - на практика към този момент са женени, само че се вълнуват от обстоятелството, че ще узаконят връзката си. Нещо повече, даже плануват да поканят някогашните си ", цитира собствен източник изданието.
 Снимка 465613

Това не е по никакъв начин изненадващо, тъй като добре знаем, че както Джей Ло поддържа прелестни другарски връзки с някогашния си Марк Антъни, от който има близнаци, по този начин и Алекс Родригес се схваща чудесно с някогашната си брачна половинка Синтия Скъртис, с която също има две деца.

Entertainment Tonight написа, че въпреки упованията на всички да са за обилна женитба, тя в действителност няма да бъде доста огромна. Двойката желае това да е занимателно празненство в обкръжението на техните фамилии и най-близки другари. Споменава се още, че четирите им деца ще имат значима роля в церемонията.
 Дженифър Лопес, Алекс Родригес, Златен глобус 2020 и прочувственото обръщение на бейзболиста
Какво завоюва и какво загуби Джей Ло на Златен глобус 2020 година

Когато Джей Ло завоюва повече, в сравнение с загуби
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР