Преди около две седмици, по време на официално събитие в

...
Преди около две седмици, по време на официално събитие в
Коментари Харесай

Ето колко струва новата топ лимузина на BMW у нас

Преди към две седмици, по време на публично събитие в столицата, BMW сподели своята нова върхова лимузина 7 Series в електрически вид с името i7, а в този момент моделът към този момент е наличен за настройване в формалния уебсайт на марката за България. Електрическата лимузина предлага голям брой варианти, част от които могат да усилят цената доста.


Базовият модел стартира от 262 750 лв., като думата базов, може би не е най-точното определение за електрическа лимузина с 544 конски сили, задвижване на четирите колела и ускоряване от 0 до 100км/ч за 4.7 секунди. Колата се предлага в бял цвят с 19 или 20-цолови джанти, няколко типа тапицерии от изкуствена кожа и разнообразни материали за детайлите в интериора. Получавате още разнообразни системи за асистиране на лидера и сигурност, щори на задните прозорци и голям брой улеснения за пасажерите на задните седалки.



Ако се развихрите, обаче и решите да добавите безусловно всички варианти в конфигуратора, то ще би трябвало да се „ бръкнете “ с още 130 хиляди лв. и да платите 392 248 лв., с цел да поръчате автомобила. В подобен случай получавате двуцветна багра за 24 хиляди лв., кожа и дървени приложения в интериора за 1621 лв., M противоречив пакет за 13 979 лв., автоматизирано отварящи се и затварящи се порти за 3039 лв., кристални светлини за 4254 лв., вътрешно съоръжение за 22 285 лв., мултимедия за задните места с 31-инчов екран за 9 хиляди лв., озвучителна система за 11 750 лв. и други.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР