Преди около две години стана ясно, че най-голямата дъщеря на

...
Преди около две години стана ясно, че най-голямата дъщеря на
Коментари Харесай

Защо всички нападнаха дъщерята на Скалата

Преди към две години стана ясно, че най-голямата щерка на Дуейн Джонсън - Симоне, е решила да поеме по стъпките на татко си и се е захванала с кеч.
 Елза Хоск, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм - 10 известни персони, които са били надарени спортисти
Звездите, които ги бива и в спорта

Всестранно развити персони

Дебютът ѝ в WWE следва, тъй като през цялото това време тя е упражнявала и се е усъвършенствала. Все отново, има оставени от татко си много огромни обувки за запълване.

Симоне Джонсън към този момент даже е избрала театралния си псевдоним, с който ще излиза на кръга пред многохилядна аудитория. Ейва Рейн ще бъде името, с което дъщерята на Скалата ще пречупва съперниците си.

Но съгласно People не всички са удовлетворени от избора ѝ. В обществените мрежи има мнения на хора, които не схващат за какво е пренебрегнала името на татко си. И тя реши да им отговори.

В профила си в Twitter Симоне написа, че към този момент ѝ е омръзнало да приказва по тази тематика, само че в действителност не схваща за какво е толкоз значимо за хората, че някой желае да се разграничи от фамилията си.
 Дуейн Джонсън, щерка му Жасмин, конната езда и отпразнуването на рождения му ден
Защо за Дуейн Джонсън всеки мъж има потребност от щерка

Скалата знае най-добре откакто има цели три...

Защото особеното име не е демонстрация на пренебрежение към постигнатото от фамилията ѝ. В различен туит Симоне написа, че би могла да построи кариера към името на татко си, само че и тогава ще има недоволни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР