Преди около два месеца вторият филм за Венъм намери новия

...
Преди около два месеца вторият филм за Венъм намери новия
Коментари Харесай

Венъм си намери нов секси злодей

Преди към два месеца вторият филм за Венъм откри новия си режисьор в лицето на Анди Съркис.

" Венъм 2 " си откри нов режисьор

Задачата пред Анди Съркис не е по никакъв начин лека

Това беше последният огромен подробност, който трябваше да бъде изчистен, преди продукцията да стартира. Съркис към този момент работи по кино лентата, макар че фотосите към момента не са почнали.

От The Hollywood Reporter обаче споделят, че режисьорът договаря с актрисата Наоми Харис , с цел да стане част от кино лентата. До публична договорка към момента не се е стигнало, само че в случай че това стане, се допуска, че Харис ще влезе в ролята на злодея Шриек .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Connor Dillon (@obsessedwithmovies) на Окт 19, 2019 в 6:41 PDT

Тя е зложелател на Спайдърмен и половинка на Касиус Клей, който ще бъде изигран от Уди Харелсън. Както към този момент знаем, точно Клей ще бъде главният изверг във " Венъм 2 ", а към този момент знаем, че ще има и асистент.

Гледали сме Наоми Харис в " Лунна светлина " (2016 г.), за който беше номинирана за Оскар, " Косвена хубост " (2016 г.) и " Rampage: Унищожителите " (2018 г.). Догодина пък ще прави компания на Джеймс Бонд в " Смъртта може да изчака ".
 Том Холанд, Зендая, Спайдърмен и по какъв начин реагираха двамата на новината
Том Холанд няма да върви на никое място

Спайдърмен няма да върви на никое място

Към момента знаем, че Том Харди също ще се завърне в ролята си на Еди Брок, както и Мишел Уилямс в тази на неговата другарка. Най-голямата незнайна е дали Спайдърмен (Том Холанд) ще вземе присъединяване във кино лентата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР