Преди около два месеца Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт ни

...
Преди около два месеца Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт ни
Коментари Харесай

Какво мисли Лиъм Хемсуърт за новото гадже на Майли Сайръс

Преди към два месеца Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт ни изненадаха с новината, че се разделят, още преди да са чествали първата годишнина от сватбата си. Последва късата връзка на певицата с Кейтлин Картър, а преди дни разбрахме, че новата й обич е австралийският музикант Коди Симпсън.

И през цялото това време не чухме нищо за Хемсуърт. Той избра да резервира безмълвие, да не разяснява протичащото се в любовния му живот и се отдаде на приятни мигове със фамилията си.

Но новината за новия мъж в сърцето на Сайръс неизбежно е стигнала и до него. Близки на Хемсуърт споделят, че той e приел равнодушно, че към момента законната му брачна половинка търси щастието си при други мъже .
 Снимка 447171

Явно връзките посред им са охладнели много преди публично да оповестят за раздялата си, а към този момент няма място даже и за ревнивост. А Лиъм желае единствено най-хубавото за Майли, без значение кой ще й го даде .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от miley cyrus (@mileyofficially) на Окт 10, 2019 в 12:09 PDT

Нейните близки обаче я познават добре и знаят, че и тази връзка няма да продължи дълго. Тя просто желае да бъде себе си и да се забавлява. Иска човек, с който да се усеща добре, без огромни думи и обещания, написа ELLE.
 Майли Сайръс, новото й гадже Коди Симпсън и за какво певицата е в болница
Кой прави серенада на Майли Сайръс в болничното заведение

Някой май отново е влюбен

Самият артист сега не се среща с друга жена, само че е отворен за срещи и нова връзка. А до момента в който чакаме да забележим Лиъм в компанията на новa обичана, Сайръс не стопира да разгласява провокативни фотоси със Симпсън. И въпросът няма ли двамата въпреки всичко да се разведат продължава да бъде без отговор...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР