Преди около 5 години Светлана Василева се ориентира доста добре

...
Преди около 5 години Светлана Василева се ориентира доста добре
Коментари Харесай

Светлана пак парадира с милионите на Гущеров: Плеймейтката се затрупа в маркови парцалки

Преди към 5 години Светлана Василева се ориентира сносно и се насочи към най-правилния мъж за нея – непристойно богатия предприемач Христиан Гущеров, който преди този момент беше с фолк певицата Мария. Светлана зачерта своята другарка и безусловно под носа ѝ взема някогашния мъж. 

Виж още: Благо Георгиев води новата си в гнезденцето, в което преди сваляше звезди на Златка

През 2018 година двамата подписаха брак, а сега семейство Гущерови се радва на цели три деца. През всичките тези години плеймейтката не стопира да демонстрира какъв първокласен метод на живот води около новия си брачен партньор. 

Виж още: Семейна идилия: Тина и Миро от " Един за различен " демонстрираха, че са по-щастливи от всеки път

Светланчето несъмнено добре се грижи за цялото семейство. Блондинката непрекъснато върви на шопинг в Италия, с цел да подреди всички с най-скъпите дрешки на пазара на най-луксозните марки в света. 

Виж още: Все още дружно, към момента влюбени: Анси и Марти от " Един за различен " откриха сезона на плажа

В стори щастливата майка пусна кадър от гардеробната, от която се виждат стотици парцалки. Без никакво подозрение и трите деца са облечени по неин усет и тъкмо в този по-кичозен жанр, тъй като не бихме споделили, че комбинира доста добре всички свои дрешки и аксесоари. Обувките и чантите нямат брой и чет, само че когато мъжът ти е толкоз богат, напълно умерено можеш да си позволиш и всеки ден да сменяш всичко по себе си. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/svetlanagushterova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР