Преди около 4 години една от най-известните инфлуенсърки у нас

...
Преди около 4 години една от най-известните инфлуенсърки у нас
Коментари Харесай

Родна инфлуенсърка показа раждането си

Преди към 4 години една от най-известните инфлуенсърки у нас - Антоанет Пепе, качи в персоналния си канал видео от раждането си и в този миг тя и тогавашният мъж до нея - Филип, станаха същинска сензация в онлайн пространството. Видеото събра безусловно хиляди гледания, а мненията бяха както позитивни, по този начин и негативни поради сензитивното наличие.

E, в чужбина това е постоянно срещана процедура измежду влогърите, само че очевидно стартира да става и у нас. Преди малко повече от 20 дни инфлуенсърката Бояна Генова, позната от българския сериал София - Ден и Нощ, стана майка за първи път на дребния Борис. През цялата си бременност нейните почитатели бяха осведомени с нейния живот и с това по какъв начин тялото ѝ се трансформира с помощта на фотосите, които всекидневно публикуваше, написа каналът Vbox7.

Бояна качи 20-минутен влог в персоналния си канал в Youtube, в който по нейни думи демонстрира действителността от раждането по натурален път по един внимателен метод. Кадрите несъмнено не за всекиго, само че задачата му въпреки всичко е да покаже целия развой и нейната персонална история.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР