Преди около 3 месеца моделът Емили Ратайковски стана майка за

...
Преди около 3 месеца моделът Емили Ратайковски стана майка за
Коментари Харесай

Емили Ратайковски втрещи нета със снимка! Знае ли изобщо как се държи бебе?!

Преди към 3 месеца моделът Емили Ратайковски стана майка за първи път. През средата на март на бял свят се появи Силвестър Слай Аполо. Самият модел пък навърши 30 година и означи мотива със фотография в обществените мрежи, който ни накара да повдигнем вежди. Ето я:

Виж още: Ким Кардашиян се назова " неуспех " и " загубенячка " поради развода! Какво пожела на Кание? 

Под фотографията тя написа, че това е мечтаната ѝ компания за рождения ден, само че казусът е методът, по който е хванала и държи сина си. " Така не се държи бебе ", се чете в мненията. " Научете се по какъв начин да държите бебето си. Това не е торба с котешка храна ", написа почитател на модела. Други почитатели на Ратайковски заподозряха, че е хванала сина си по този метод, с цел да покаже тялото си.

Виж още: Тийн звездите, преборили анорексията: Защо тези звезди ненавиждат диетите 

А тялото на Емили Ратайковски несъмнено си заслужава да бъде показвано. Моделът все едно в никакъв случай не е раждала, въпреки че от събитието да са минали едвам 3 месеца. 

Виж още: Развръзката продължава: Джей Ло и Бен Афлек още по-близки 

Въпреки че биологичният пол на бебето е мъжки, Емили Ратайковски показа в изявление, че ще чака от детето си да ѝ каже каква полова еднаквост е избрала, когато навърши 18 година " Кой ще бъде този човек? Какъв човек желае да бъде? Полът е доста повече от половия орган, с който детето е роден ", показа преди време пред People тя.

Изображение: https://www.instagram.com/emrata/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР