Преди около 2 месеца поп-фолк изпълнителката Палома Митева избухна с

...
Преди около 2 месеца поп-фолк изпълнителката Палома Митева избухна с
Коментари Харесай

И Палома Митева обяви пола на бебето: Певицата ражда в Дубай през август

Преди към 2 месеца поп-фолк изпълнителката Палома Митева избухна с новината, че ще се дами и че чака първата си рожба от предприемача Георги, който живее в Дубай. Двамата подписаха брак в стеснен фамилен кръг, а огромното тържество ще бъде следващата година. Оттогава младата госпожица спря да поема каквито и да е задължения и се отдаде на последните месеци от бременността си в Дубай.

Виж още: Pride Month: Азис в гей бар в Брюксел, с цел да изясни кои са " косматите мечета "

Впоследствие се оказа, че Георги към този момент има различен брак зад тила и две деца – момиченца. След новината, че и Сузанита чака първата си рожба, Палома също пусна фотоси с огромно коремче. Още на идващия ден Сузанита разгласи пола на бебето, а Палома пусна стори с розова бебешка стая. 

Виж още: " Най сетне съм задоволително убеден за това ": Кристиан Костов направи персонално самопризнание

Като отговор на въпрос от почитател, тя удостовери, че чака момиченце и показа, че още от дребна постоянно е желала един ден да има щерка. В момента ѝ се постанова непрекъснато да си почива, тъй като има сложна бременност. През август, живот и здраве, певицата би трябвало да роди в Дубай, а след това незабавно се прибира към България, тъй като кариерата ѝ е тук, само че всеки месец ще пътувай на първокласно в Дубай, с цел да си почива и да вижда Георги, който явно няма да се прибере с нея. 

Изображение: https://www.instagram.com/palomaamitevaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР