Преди около 2 години генералният директор на БНТ Коко Каменаров

...
Преди около 2 години генералният директор на БНТ Коко Каменаров
Коментари Харесай

Радина Червенова: Коко Каменаров е мъжът в живота ми въпреки изневярата

Преди към 2 години генералният шеф на Българска национална телевизия Коко Каменаров и брачната половинка му – неувяхващата новинарка Радина Червенова, претърпяха голямо разтърсване в връзките си.

 

След като Каменаров си хваща държанка на име Михаела, мълвата носи, че двамата с Радина са пред бракоразвод. Очевидно обаче увлечението му по непознатата жена не е било чак толкова мощно, че да съсипе брака им, защото случката му по този начин и не прераства в освен това.

 

Радина споделя, че им станало ясно, че каквото и да им се случва, не могат да се разделят, защото имат потребност един от различен. Разбира се не крие, че в 30-годишната им връзка е имало редица спадове, спорове и пикове, само че в последна сметка единият от тях постоянно се нуждае от другия. Твърди, че обич като тяхната, рядко се открива. Простила му, макар голямата засегнатост, която й нанесъл с тази извънбрачна връзка. За нея обаче е по-важно той самият да успее да си елементарни.

 

Макар краткотрайно Каменаров да избира да се придвижи при любовницата си, малко по-късно осъзнава, че е направил неточност и Радина е дамата на живота му, с която го свързват освен 30 години брак, а и 4 деца. Десислава и Валди са от първия брак на Радина. Името на общата им наследница е Анастасия.

 

Драмата в брака им съответствува и с различен тежък за нея миг – битката й с подлия рак на гърдата. Въпреки всичко обаче, тя не се пречупва, а впряга всичките си сили и се бори. Само в границите на 3 дни минава през 2 интервенции, защото ракът е извънредно нападателен. Интервенциите са осъществени в България. Съветът й след всичко претърпяно е хората да мислят повече за себе си и да вървят постоянно на профилактични прегледи. Напомня, че ракът е лечим, когато бъде заловен в начален етап.

Инфо: Уикенд

Тагове: Радина Червенова Коко Каменаров раздяла брак развод любовница БНТ рак на гърдата
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР