Преди около 15 години Ричард Сандрак, който се премести от

...
Преди около 15 години Ричард Сандрак, който се премести от
Коментари Харесай

Най-силното дете в света вече е на 24 години. Ето как изглежда днес:

Преди към 15 години Ричард Сандрак, който се реалокира от Украйна в Съединените щати, беше наименуван най-силното момче в света. Днес в svobodnazona.com ще ви разкажем по какъв начин се е развил животът му, какво прави и по какъв начин наподобява на 24 години.

Ричард стартира да спортува съществено, когато е още дете. И едвам на 8-годишна възраст той изтласква повече от 15 кг от гърдите си! На 11 години той към този момент подвига 24 кг!

 дете-с-мускули

Днес мъжът е на 24 години и е мъчно да го назовем състезател …

След като му е даден прякорът „ Малкият Херкулес “, той непрекъснато е канен на надпревари, телевизионни излъчвания, фотоси в реклами, списания и даже филми. Ето за какво фамилията на Ричард се реалокира в Калифорния, с цел да може синът им да се осъществя изцяло.

Тренировки, хранене, режим – тези неща са били следени от бащата на момчето, който е някогашен международен първенец по бойни изкуства. Много постоянно мъжът е подложен на критика, че е малтретирал сина си и е оказвал огромен напън върху него.

И когато Ричард бил на 11 години, той самият се обадил в полицията, откакто татко му нападнал майка му. Мъжът бил вкаран в пандиза за домашно принуждение.

Момчето спряло да поддържа връзка с татко си и към този момент не го признавало. Известно време той към момента се занимавал с тренировки, само че последователно те ставали все по-малко.

В момента Ричард споделя следното: „ Много се гордея с достиженията си в детството, не се срамя от тях и не се пробвам да скрия тази страница от живота си от някого. “

И прибавя: „ Просто не желая да пребивавам повече по този начин. “ „ Опитаха се да ме показват като някаква неточност на природата. Но аз не бях единственото дете, което съумя да реализира високи резултати с упорити тренировки. “

 мъж-на-24-години

Сега Ричард продължава да спортува, само че не толкоз фанатично. Той тича всяка заран и също по този начин обича заниманията със скейтборд. По специалност е каскадьор в шоуто Waterworld в Лос Анджелис, където го подпалват най-малко пет пъти дневно, а по-късно би трябвало да се гмурне във вода от огромна височина.

Когато го попитали какъв би желал да стане, отговорът бил непредвиден: „ Учен, който се занимава с квантова физика… или инженер в НАСА. Така че си мисля, за какво да не стана подобен?! “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР