Преди обяд в цялата страна ще продължи да вали сняг,

...
Преди обяд в цялата страна ще продължи да вали сняг,
Коментари Харесай

Край на валежите, но иде студ

Преди обяд в цялата страна ще продължи да вали сняг, заяви Българската национална телевизия. След обяд от запад преваляванията ще стартират да стопират и облачността ще се раздра. Най-късно преваляванията ще спрат в крайните източни региони. С сдържан северозападен вятър ще продължи да нахлува по-студен въздух и оптималните температури ще са сред минус 2° и 3°.

Опасно прохладно ще остане в планините, със мощен, по високите елементи - плевел вятър от североизток, който последователно ще отслабва. Ще бъде облачно с превалявания от сняг. Максималните температури в Боровец - минус 8, в Пампорово - минус 9°, в Банско – 1°, по най-високите върхове - към минус 16°.

В петък на обособени места ще превали слаб сняг, а дневните температури едва ще се покачат. В събота облачността ще намалее и сутринта ще бъде доста студено с минимални температури от минус 6 до минус 11 градуса. В неделя ще доминира слънчево време. Минималните температури ще бъдат още по-ниски, само че оптималните ще тръгнат нагоре. В началото на новата седмица се чака стопляне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР