Преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има

...
Преди обяд ще бъде предимно слънчево. След обяд ще има
Коментари Харесай

Валежите спират на повечето места

Преди обяд ще бъде най-вече слънчево . След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в западната половина от страната ще превали. Вятърът ще остане от запад-югозапад, слаб до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София към 24°.

По Черноморието ще бъде слънчево , след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан запад-югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 26°. Температурата на морската вода е 17°-20°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, след обяд ще отслабва.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността . На изолирани места в масивите от Западна България ще превали. Ще духа сдържан, по най-високите и открити елементи до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 11°, демонстрира прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

В четвъртък и петък ще има променлива облачност , първия ден на изолирани места в Западна България ще превали, втория - вероятността за превалявания е доста дребна. Вятърът ще остане от югозапад, слаб, в източните региони до сдържан. Ще се задържи относително топло, минималните температури ще са най-вече сред 12° и 17°, малко по-ниски в котловините в Югозападна България, оптималните - сред 24° и 29°, в петък с 2-3 градуса по-високи.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР