Преди няколко седмици в интернет се разпространи клипче, което показва

...
Преди няколко седмици в интернет се разпространи клипче, което показва
Коментари Харесай

Собственик на Corvette получи чисто нов автомобил, след като механик се състезавал с неговия

Преди няколко седмици в интернет се популяризира клипче, което демонстрира по какъв начин монтьор от посланичество на GM се състезава и кара със скорости много над 200км/ч с потребителски автомобил, оставен за корекция. Мъж на име Майкъл закарал Corvette-а си за корекция в близкото посланичество с недоволство за звук в мотора. Там монтьор видял, че има разхлабена свещ и откакто я поправил, решил да направи къс тест, с цел да види дали всичко с колата е наред.

Явно механикът не е знаел, че камерата на колата записва в този миг и решил, че надпреварата с Dodge Charger на автомагистралата ще остане неусетно. Видеото, обаче бе оповестено от притежателя на Corvette-а и бързо набра известност, принуждавайки представителството да се извини уместно.
Това към този момент се е случило, откакто от представителството предложили на Майкъл да си поръча чисто нов Corvette, а разноските за него да бъдат поети от тях. Излишно е да споделяме, че мъжът се е съгласил и с неспокойствие чака новия си автомобил.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР