Преди няколко седмици стана известно, че Меган Маркъл е бременна,

...
Преди няколко седмици стана известно, че Меган Маркъл е бременна,
Коментари Харесай

Разкриха сензационна тайна на Меган Маркъл и бебето й

Преди няколко седмици стана известно, че Меган Маркъл е бременна, а в този момент пресата не стопира да шуми към нея. Дворецът в Кенсингтън заяви, че кралското бебе ще се роди напролет.

Междувременно медии се свързаха с лекари и разрушиха една от най-големите секрети на херцогинята на Съсекс. Оказва се, че тя е претърпяла голяма болежка, за която към този миг мълчи.

Дни след оповестението на бременността се оказа и че Маркъл страда от болест, присъща за някои родилки. При нея се крие заплаха за гибел на бебето. От това е страдала и Кейт Мидълтън.

След оповестението на радостната вест за Меган фотографите незабавно започнаха да хващат наедрялото й коремче. Журналистите пък не стопират да гадаят по кое време двойката ще има правоприемник.

Експертите допускат, че херцогинята ще роди близнаци. Според някои от тях, Маркъл чака близнаци. Освен това, по данни на Националната здравна служва на Англия, на 37 години е най-вероятно жена да роди близнаци, написа Блиц. „ С възрастта равнищата на хормоните се усилват, тъй че вероятността от многоплодна бременност се усилва ”, споделят от там.

Потребители на обществената мрежа са забелязали, че Меган постоянно слага ръце на стомаха си. Някои от тях мислят обаче, че това е актьорска игра, тъй като към момента няма по какъв начин да усеща придвижвания на бебето.

Експерти гадаят и за пола на бебето. Според тях ясно си проличава какво ще е детето на Меган и Хари поради пръстените, които херцогинята носи. На тях има 3 разнообразни камъка.

Единият е смарагд, който е знак на август, когато Меган е родена, наследник сапфир – знак на септември (когато се е родил принц Хари), а третият е елмаз – знак на април. Точно това е повода да се промяна, че бебето на двойката ще се появи на бял свят напролет.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР