Преди няколко седмици Славена Вътова сподели в профила си в

...
Преди няколко седмици Славена Вътова сподели в профила си в
Коментари Харесай

Горещите летни провокации на Славена Вътова

Преди няколко седмици Славена Вътова показа в профила си в Instagram няколко фотоси, с които ни разкри детайлности от лятната почивка, която прекарва на морето със фамилията си.

Тъй като Славена Вътова продължава да е една от любимките ни, имали привилегията да носят короната на Мис България през годините, не пропущаме да хвърляме по едно око на профилите ѝ в обществените мрежи.

Така още веднъж се натъкнахме на един доста забавен кадър. Моделът показа провокативна фотография от страховит ден край басейна, на която виждаме по какъв начин Славена театралничи съблазняващо във водата, обкрачила с краката си голям пояс във формата на розово фламинго.

View this post on Instagram
A post shared by @slavena_vatova on Jul 28, 2020 at 10:04am PDT

Красавицата постоянно е полагала огромни старания, с цел да се поддържа във форма. Съдейки по качените фотоси и видеа в профила ѝ в Instagram, излиза наяве, че тя несъмнено обожава да спортува и го прави при всяка опция, която ѝ се отдаде.

Именно по тази причина Славена е в такава съвършена форма, макар обстоятелството, че е родила две деца. Мис България 2006 година има не просто ужасно тяло, само че и знае по какъв начин да театралничи по този начин, че да притегли интереса на почитателите си, които не пропуснаха в мнения под фотографията ѝ да изразят възхищението си от това по какъв начин наподобява.
 Славена Вътова и летните завършения на модела
Морските завършения на Славена Вътова

На отмора със семейството
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР