Преди няколко седмици Преслава гордо се похвали с това, че

...
Преди няколко седмици Преслава гордо се похвали с това, че
Коментари Харесай

Преслава платила за похвалата на Кардашиян

Преди няколко седмици Преслава гордо се похвали с това, че персонално една от сестрите Кардашиян - Клоуи й разяснява една от фотосите с благи думи. Запознати обаче издадоха, че този жест си има цена, която обичаният на певицата платил, с цел да може да поласкае половинката си. Като инфлуенсър Клоуи Кардашиян има хонорар освен за рекламни постове в персоналната й страница, само че и за мнения под фотоси. Според осведомени ставало въпрос за петцифрена сума, научи HotNews.

След голямата порция рецензии по адрес на пластичната интервенция на носа й, добричлийката желала да си върне за помията, която се изля по нейн адрес. Тогава даже певицата деактивира профила си в Инстаграм, с цел да избегне възмутителните мнения.

Затова внезапно стана по този начин, че Клоуи написа под фотографията на Преслава малко и ясно "So pretty! " (Много хубава), само че по какъв начин тъкмо е попаднала и за какво тъкмо пък е решила да четка нашата певица е много подозрително. Ето, че истината излезе нескрито и по този метод родните звезди демонстрират какъв брой неуместно си харчат парите за капризи, които да им подвигат самочувствието.

View this post on Instagram
A post shared by Preslava (@preslava_official) on Dec 29, 2019 at 10:08am PST
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР