Преди няколко прекрасната актриса Ан Хатауей говори пред Vanity Fair

...
Преди няколко прекрасната актриса Ан Хатауей говори пред Vanity Fair
Коментари Харесай

Болката на Ан Хатауей: Да загубиш бебе, докато играеш ролята на бременна жена

Преди няколко прелестната актриса Ан Хатауей приказва пред Vanity Fair за един горчив миг, за който доста дами приказват мъчно. Особено пред целия свят. 

Тъжната история на звездата описаха и в панелистите в предаването " На кафе " през днешния ден. 

Ан Хатауей описа за страданието си, откакто преживява спонтанен аборт през 2015 година, до момента в който играе ролята на бременна жена в театъра.
 Шест мощни дами споделят: Ужасът след спонтанния аборт  Шест мощни дами споделят: Ужасът след спонтанния аборт  Шест мощни дами споделят: Ужасът след спонтанния аборт  Шест мощни дами споделят: Ужасът след спонтанния аборт
В новото изявление за Vanity Fair 41-годишната актриса сподели, че първата ѝ бременност " не се е получила ", добавяйки:

" Играех в пиеса и трябваше да раждам на сцената всяка вечер. "

► 
                             

Ан Хатауей, която от този момент е станала майка на двама сина, показа още, че по време на 6-седмичното шоу тя „ се е преструвала, че всичко е наред “.
 12 известни дами споделят за какво нямат деца  12 известни дами споделят за какво нямат деца  12 известни дами споделят за какво нямат деца  12 известни дами споделят за какво нямат деца
Пред приятелите си обаче разкрива истината, когато я посещават зад кулисите.

„ Беше прекалено много, с цел да го вардя в себе си “, изяснява тя.

През 2015 година Хатауей влиза в ролята на жена водач, която забременява и след това ражда. За шест седмици тя претърпява същински призрачен сън на сцената, до момента в който е длъжна да свърши работата си по най-убедителния метод. Затова и неведнъж ѝ се постанова да преглътне персоналната си болежка от спонтанния аборт и да се раздава за публиката.

За наслада звездата от „ Дяволът носи Прада “ посрещна първия си наследник Джонатан със брачна половинка си Адам Шулман през март 2016 година

В обява в Instagram през юли 2019 година Хатауей разгласи, че е бременна още веднъж. Но тя също по този начин употребява обявата, с цел да разкрие какъв брой се е борела, с цел да забременее и роди.

„ Към всички, които минават през пъкъла на безплодието и зачеването, апелирам, знайте, че нито една от моите бременности не беше лек път. Изпращам ви доста обич “, написа тя.
                             

Като се има поради болката, която изпитах, до момента в който се пробвах да забременея “, продължи тогава Ан, „ щеше да е неискрено да обявявам нещо напълно щастливо, когато знам, че историята е доста по-сложна . “

Тя добави, че няма намерение да се срамува от нещо, което " статистически в действителност е напълно обикновено ".

След загубата Ан остава изумена да разбере какъв брой постоянно се случват спонтанните аборти. Тя също по този начин схваща, че доста от нейните другари са имали сходни прекарвания. Затова и тя взема решение да приказва за това – с цел да не се усещат всички, преживяващи същия този призрачен сън, изолирани.
                             

Тя споделя още, че години след обявата ѝ в Instagram дами постоянно се обръщат нея смутени.

„ И аз просто ги изслушвах, тъй като те носят тази болка и внезапно към този момент тя не е изцяло тяхна. “

Вторият наследник на Ан и Адам, Джак, се роди през ноември 2019 г.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР