Преди няколко минути с кворум от 171 народни представители започна

...
Преди няколко минути с кворум от 171 народни представители започна
Коментари Харесай

Скандал в парламента: Цвета Караянчева и Нинова се скараха заради Борисов


Преди няколко минути с кворум от 171 народни представители стартира изключителното пленарно съвещание за вота на съмнение към кабинета "Борисов 3 ". Вотът на съмнение е импортиран от ПГ на "БСП за България " и е единствена точка в дневния ред за съвещанието. Първа думата зае лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която се обърна към силовия министър Валенин Радев във връзка избягалия мъж от пловдивския арест.

"Надявам се Г-н Радев да го хванете до края на дебата. Че другояче може да пусне брада и да изчезне “, обърна се лидерката на Българска социалистическа партия към силовия министър Радев. Малко по-късно обаче Корнелия Нинова влезе в нечовечен спор с шефката на Народното събрание Цвета Караянчева.

Лидерката на Българска социалистическа партия се бе подготвила с мултимедия, на която искаше да пусне две клипчета с изявления на премиера Бойко Борисов.

"Махнете тази мултимедията. Това не е прожекционна зала ", посече я още първоначално шефката на Народно събрание. "Виждала съм да налагате цензура на опозицията, само че да наложите цензура на премиера ", отвърна й с усмивка Нинова.

Все отново тя реши да преразкаже защо иде тирада във видеата. По думите й в първите фрагменти Борисо в споделил, че България на 100% пази границите на Европа от бежанци и че сме най-сигурната граница на Съюза. Според Нинова във второто видео министър председателят декларира, че не сме съумели да осъществим обещанието си и сме пуснали 60 хиляди мигранти към Европа. "Е, кое е вярното? ", попита Нинова. /Блиц.бг
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР