Преди няколко месеца за първи път леко се потопихме в

...
Преди няколко месеца за първи път леко се потопихме в
Коментари Харесай

Мел Гибсън е безпощаден мафиот в сериала от света на Джон Уик

Преди няколко месеца за първи път леко се потопихме в света на The Continental - първият spin-off от света на Джон Уик, който ще забележим.
 Трейлър на The Continental: From the World of John Wick - сериалът от света на Джон Уик с Мел Гибсън
Трейлър на The Continental - сериалът от света на Джон Уик с Мел Гибсън

Крайно време беше

Тогава обаче тийзърът не ни даде кой знае какви съответни насоки за това какво да чакаме, а по-скоро ни сподели каква ще бъде атмосферата. Е, в този момент към този момент има и цялостен филмов откъс, който ни дава доста повече.

The Continental: From the World of John Wick, както е цялостното му заглавие, ще ни върне през 70-те години на предишния век, а основното настоящо лице ще бъде Уинстън (Колин Удъл) - същият, който познаваме от филмите за Джон Уик, само че на млади години.

Ще забележим по какъв начин се забърква с мафията и доста рискови хора, с цел да успее да прояви смелостта и находчивостта си. Именно тези две качества му оказват помощ да се утвърди като притежател на хотел Continental в Ню Йорк, който обслужва наемни убийци.

Ще бъде мътна и кървава, тъй като в картинката е намесен и Кормак (Мел Гибсън) - безмилостен мафиот, от който братът на Уинстън е откраднал нещо доста скъпо. Какво е то, към момента не знаем, само че Кормак слага задача точно на Уинстън да му го върне, в случай че желае и двамата с брат му да живеят.

Е, съмняваме се, че послушанието ще е в основата на сюжета, тъй че в трите епизода на The Continental ще забележим забележителна доза екшън. Нещо, което ни подсказва и филмовият откъс. Добрата новината е, че Чад Стахелски, режисьорът на филмите за, и същинско гуру на бойните каскади, е забъркан в сериала като продуцент.

Първият епизод ще бъде пуснат на 22 септември в платформата Peacock, вторият, озаглавен Night 2, седмица по-късно - 29 септември, а огромният край - Night 3, ще забележим на 6 октомври.
 Киану Рийвс, Ballerina и слуховете, че договаря за присъединяване във кино лентата, воден от Ана де Армас
Ще забележим ли Киану Рийвс и Ана де Армас още веднъж дружно

Ballerina се обрисува да бъде убийствено забавен

И до момента в който все още не знаем дали Киану Рийвс и Чад Стахелски ще сътворят пети филм за господин Уик, от The Continental чакаме да ни подгрее за следващата година, когато по кината би трябвало да се завърти Ballerina. Филмът, в който Ана де Армас ще се гмурне в убийствения свят на Джон Уик.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР