Преди няколко месеца видяхме първия трейлър на Близнакът, в който

...
Преди няколко месеца видяхме първия трейлър на Близнакът, в който
Коментари Харесай

Уил Смит срещу... Уил Смит

Преди няколко месеца видяхме първия филмов откъс на " Близнакът " , в който Уил Смит и преследван от по-младата си версия.

Уил Смит е преследван от по-младата си версия

" Близнакът " ще се гледа наложително

Така казано звучи много необичайно, само че концепцията е доста забавна. От първия филмов откъс стана ясно, Хенри Броган (Уил Смит) е измежду най-хубавите наемни убийци в света (защото тук Джон Уик не съществува).

Един ден обаче се оказва преследван от различен наемен палач, който е много по-млад от него. В даден миг Хенри вижда, че преследвачът му наподобява съвсем като младото му Аз.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gemini Man (@geminimanmovie) на Апр 23, 2019 в 6:01 PDT

Така схваща, че в действителност млада му версия е негов клонинг. Вторият филмов откъс ни обяснява още повече картинката. Оказва се, че държавното управление, на което Хенри е служил правилно дълги години, желае гибелта му.

Те, несъмнено, изпращат хора, с цел да се отърват от него, само че Хенри е най-хубавият и постоянно е квалифициран. Тогава държавното управление се обръща към организация на име " Джемини ", която прави опити с човешко ДНК. Именно по този начин те съумяват да основат Джуниър - 25 години по-младата версия на Хенри.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Paramount Pictures UK (@paramountuk) на Юли 25, 2019 в 1:38 PDT

Може би най-якото в " Близнакът " е, че е употребена технология, която разрешава на Уил Смит да изиграе както Хенри, по този начин и Джуниър. " Това не е подмладяване или лицево следене, а напълно цифрово създание ", споделя експертът по образните резултати Бил Уестенхофер.

Премиерата на " Близнакът " е на 11 октомври
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР