Преди няколко месеца стана ясно, че Шер е поискала спешно

...
Преди няколко месеца стана ясно, че Шер е поискала спешно
Коментари Харесай

Наркотици, психични проблеми, арести и нови проблеми за сина на Шер

Преди няколко месеца стана ясно, че Шер е поискала незабавно краткотрайно настойничество над сина си Илайджа Блу Олман. Като причина за тази мярка тя е показала неговото затруднено финансово състояние поради задължения към тръста си. През януари обаче молбата на певицата е отхвърлена, защото синът ѝ и неговите юристи не са разполагали с задоволително време, с цел да прегледат документите.
 Организирала ли е Шер отвличането на сина си
Шер упрекната, че е провела отвличането на личния си наследник

Ето кой и какво описа за случая отпреди година

Сега обаче разбираме, че след насрочването на нова дата, чуването въпреки всичко се е провело в Лос Анджелис, а  е взела присъединяване отдалечено.

В последна сметка тя не е получила своето, защото решението на съдията е било да отхвърли настояването ѝ за незабавно краткотрайно настойничество.

Певицата очевидно е била смутена, поради загрижеността за здравето и живота на 47-годишния си наследник Илайджа.

По време на чуването адвокатите ѝ изясняват, че тя фактически " се опасява, че синът ѝ няма да оживее през идната една година ". Те акцентират хипотетични настоящи проблеми, свързани с приложимост на опиати в предишното и психологични проблеми, от които Илайджа Блу Олман в този момент страда.
 Снимка 635502

Адвокатите на  обясняват също, че поради тревожното психологично положение на сина ѝ, доктор я е посъветвал той да мине под попечителството ѝ, с цел да не остане на улицата.

Илайджа Блу Олман от своя страна възразява против настояването на майка си, като в своя отбрана показва, че се е подложил на лекуване, с цел да пребори зависимостта си.

Адвокатите на  обаче настоятелно декларират, че злоупотребата с опиати на сина ѝ е " второстепенният проблем ". И че повече тя в действителност се тревожи за психологичното му положение.
 Снимка 651612

Освен това отбраната на певицата акцентира, че Илайджа е бил арестуван поради психологичните си проблеми, като за последно през септември той е имал " психотичен епизод ", макар че е бил чист.

В последна сметка съдията изяснява решението си да отхвърли настояването за краткотрайно незабавно настойничество с неналичието на " задоволително доказателства ". По думите му огромна част от това, което  и юристите ѝ настояват, се основава на " страхове " и хипотези.

Според съдията синът на певицата е потвърдил, че ръководи финансите си, има жилище и е чист, откакто е показал няколко теста за опиати.
 Шер искрено за запознанството с Александър Едуардс, враждата с Мадона и новия си албум Christmas
Шер наруши мълчанието

За запознанството с по-младото си гадже, враждата с Мадона и новия си албум

Въпреки това обаче чуването е завършило с решението на съдията то да продължи на 6 март, защото делото за поисканото непрекъснато настойничество продължава, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР