Преди няколко месеца стана ясно, че Хали Бери и Анджелина

...
Преди няколко месеца стана ясно, че Хали Бери и Анджелина
Коментари Харесай

Колко близки са Хали Бери и Анджелина Джоли

Преди няколко месеца стана ясно, че Хали Бери и Анджелина Джоли ще си партнират в основните функции в Maude v Maude. Първоначално обаче не се знаеше доста друго за кино лентата, като се изключи че ще е екшън и ще бъде продуциран от Warner Bros.
 Maude v Maude - филмът, в който ще забележим Хали Бери и Анджелина Джоли дружно
Хали Бери и Анджелина Джоли дружно - това не се вижда постоянно

Филмът, който не знаехме, че желаеме

На нас обаче и толкоз ни бе задоволително, с цел да се развълнуваме. Все отново и двете актриси имат незабравими екшън функции. Хали Бери беше момиче на Бонд, а Анджелина Джоли - Лара Крофт. Досега обаче те не са си партнирали на огромен екран.

В изявление за Variety споделя малко повече за началото на работата по новия филм, както и за това по какъв начин са потръгнали връзките ѝ с.

Maude v Maude дефинира като комбинация от " Мистър и мисис Смит " и " Мисията невъзможна " с комедиен привкус. И до момента в който даже единствено това единствено по себе си звучи завладяващо, актрисата бърза да добави, че във кино лентата я чака " физически и интелектуален конфликт " с колежката ѝ Джоли.

Отношенията сред двете обаче не потръгват добре първоначално. Въпреки това е на мнение, че могат да се сработят в действителност добре. Актрисата споделя също, че е разчувствана да работи с друга жена и да опише една история с женска сензитивност и от женска позиция.

Въпреки че по този начин и не споделя какви са аргументите за сложните ѝ взаимоотношения първоначално с, е безапелационна, че двете дружно могат да укрепят другарството си, защото към този момент са се сближили около общи неща.
 Анджелина Джоли пред The Wall Street Journal - искрено за следствията от развода с Брад Пит, Холивуд и бъдещите си проекти
Напуска ли Холивуд Анджелина Джоли

И по какъв начин възнамерява живота си след развода с Брад Пит

" Говорихме си доста за разводи и някогашни. Сближихме се, да го кажем по този начин. Тя е страхотна ", споделя Хали Бери за Анджелина Джоли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР