Преди няколко месеца стана ясно, че бившата половинка на Лефтеров

...
Преди няколко месеца стана ясно, че бившата половинка на Лефтеров
Коментари Харесай

По стъпките на Галена: Мирела от „Игри на волята“ се гласи за поп-фолк икона

Преди няколко месеца стана ясно, че някогашната половинка на Лефтеров - Мирела, която доби голяма известност от риалити формата " Игри на волята: България " се е заела много съществено и с пеенето и даже има музикален възпитател, при който върви постоянно и с готовност. В профила ѝ има много видеа, от които може да разберете за нейния гений, който съгласно едни почитатели е огромен, съгласно злобари никак го няма.

Виж още: Кратко, ясно, изрично: Андреа с обръщение към 2022 година, надупи ѝ се

Напоследък  девойките от лейбъла Галин много постоянно разясняват фотосите ѝ, а това е  сигурен знак, че там има място за нея  - външният ѝ тип сигурно ще притегля огромна публика. Галин харесва това. Тук огромният въпрос е различен - дали ще може да се конкурира с гения на Лидия, Десита, Симона и новите пресни попълнения - Мирела и Ивайла. 

Виж още: Празникът като обич в деяние! Или за какво за Елица и Алекса всеки ден е Коледа

Преди броени дни Мирела пусна сторита, от които разбрахме, че към този момент работи с Павел Николов от музикалната група на Павел и Венци Венц. Саматя тя качи малко видео, в което тя записва дебютната си ария, която се чака да види бял свят напълно скоро. Е, най-голямата ѝ фантазия напълно скоро ще стане действителност.

Виж още: Бяла коса, червени устни и съдбовен взор: Няма спор - Лидия е най-секси Снежанка тази година

Вече сме малко комплицирани обаче. В персоналния профил на танцьорката се появиха сторита от нощен клуб от рожден ден на нейна другарка на осъществяване на Галена и по всичко проличава, че Мирела жадува да бъде на нейното място и да влезе в нейните обувки, много ѝ се кефи. Отдавна знаем, че поп-фолк кариерата си я влече най-вече - въпрос на време е да стигне там. 

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР