Преди няколко месеца Сашка Васева сподели, че започва кампания за

...
Преди няколко месеца Сашка Васева сподели, че започва кампания за
Коментари Харесай

Софи и Тони Стораро помогнаха на Сашка за важна операция

Преди няколко месеца Сашка Васева показа, че стартира акция за набиране на средства, които са ѝ нужни за лекуване в Германия. Фолк певицата показа на почитателите си, че губи зрението си.

„ Това е пробно лекуване в клиника в Берлин при съветския доктор Седоров. Лечението съставлява електростимулация, което се практикува и в България, само че не е ефикасно. Обадиха ми се хора, които имат моето заболяване – недоразвитост на зрителния нерв, и имат резултат от тази клиника в Германия. Скъпо е лекуването, нужни са ми 100 хиляди евро “, разясни тогава тя.

Към днешна дата Сашка с горест споделя, че не е събрала нито един лев по дарителската си сметка. „ Не съм събрала безусловно нищо, което е доста тъпо! Моята акция попадна в тежък миг за целия цвят. По време на тази пандемия хората са доста изплашени и никой не го интересува за другия “, обяснила тя пред „ Блиц “.

Признава, че въпреки всичко са се намерили дружелюбни нейни сътрудници, които са я подкрепили със скромни суми.

„ Трябва да загатна Софи Маринова, която от сърце ми оказа помощ с дребна сума. Също по този начин Тони Стораро, Райко Кирилов и Владо Димов. Те ми помогнаха с по 100-200 лева, което няма да ми стигне и за пътя го Германия. Но съм им доста признателна, че са помислили за мен “, признава изпълнителката.

Васева счита, че един благотворителен концерт с присъединяване на фолк изпълнителите би ѝ оказал помощ. „ Такъв концерт би трябвало някой да го провежда. Не мога да съм аз, тъй като в действителност не виждам “, акцентира тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР