Преди няколко месеца от BMW разкриха малко повече за новата

...
Преди няколко месеца от BMW разкриха малко повече за новата
Коментари Харесай

Новото BMW 2-Series дебютира на 8 юли

Преди няколко месеца от BMW разкриха малко повече за новата 2-Series и даже демонстрираха тестов автомобил, затрупан с маскировъчен камуфлаж. Сега е време спортното купе да смъкна тези детайли и да се покаже в цялостния си искра, като това ще стане на 8 юли, когато стартира Фестивала на скоростта в Гудууд. Събитието на което всяка година се събират всевъзможни коли от разнообразни столетия е определено от германците, където също ще може да се откри и лимитираното BMW M5 CS.
 Новото BMW 2-Series дебютира на 8 юли

Що се отнася до 2-Series, то за в този момент знаем, че тя ще резервира дизайна със относително дребни „ бъбреци “ и няма да последва наклонността от М3 и М4. От друга страна, BMW споделя, че новото спортно купе ще се предлага с 3.0-литров бензинов мотор който най-вероятно ще е непокътнат за М моделите, като се чака да генерира към 370 конски сили.

 Новото BMW 2-Series дебютира на 8 юли

Промяна ще има и при задвижването на М моделите, които към този момент ще идват със задвижване на четирите колела, а при останалите модели конфигурацията ще разчита на задно предаване и 2.0-литров бензинов мотор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР