Преди няколко месеца не сме си и помисляли, че ще

...
Преди няколко месеца не сме си и помисляли, че ще
Коментари Харесай

Пандемия: COVID-19”, Discovery Channel и документалният филм за коронавируса

Преди няколко месеца не сме си и помисляли, че ще посрещнем пролетта затворени вкъщи и обградени от вести за вирус, който заразява хиляди хора.

Е, факт е, само че сме уверени, че всичко това ще свърши и още веднъж ще се върнем към естествения си метод на живот. За да се случи това обаче пандемията първо би трябвало да бъде овладяна.

Документалният филм на Discovery " Пандемия: COVID-19 " пък има за цел да ни запознае по-подробно с ковид и какво се знае за него досега.

В рамките на един час ще чуем от специалисти по какъв начин тъкмо се популяризира коронавирусът и в действителност ли е предаден от животно на човек в Ухан, Китай.

От " Пандемия: COVID-19 " ще разберем и по какъв начин американското държавно управление възнамерява да ограничи инфектираните и да се оправи с пандемията. Документалният филм ще ни даде отговор и на въпроса с какво и за какво COVID-19 е неповторим.

Също по този начин за какво светът се оказа толкоз неопитен за него и какво можеше да бъде направено, с цел да се овладее разпространяването му още в начален стадий.

Премиерата на " Пандемия: COVID-19 " е на 5 април от 21 ч. по Discovery Channel /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР