Преди няколко месеца Мая Илиева останала без скъпоструваща гривна и

...
Преди няколко месеца Мая Илиева останала без скъпоструваща гривна и
Коментари Харесай

Мая Илиева, Жоро Шопа и Стойне Манолов също ограбени като Гришо от тъмнокожи бандити

Преди няколко месеца Мая Илиева останала без скъпоструваща гривна и часовник, откакто била ограбена от трима тъмнокожи мъже. Грабежът бил осъществен на излизане от ресторант в центъра на Париж, в региона към Айфеловата кула. Общата стойност на откраднатите бижута от висаджийската вдовица е най-малко 50 000 евро. Нито тя, нито съпътстващите я другари, не са потърпевши.

 

Криминалисти от френската столица настояват, че шансът причинителите да бъдат хванати с плячката, са доста дребни.

 Обирджиите в Париж са най-вече африкански бандити, които крадат първокласни часовници, бижута и скъпи дамски и мъжки чанти. Полицията не съумява да се оправи с ширещата се незаконна вълна, ориентирана главно към богаташи.

 

Поради тази причина локалните богаташи към този момент се разхождат из Париж, съпроводени от засилена защита и никога не носят часовници. В реномираните хотели категорично предизвестяват гостите си да не излизат с бижута, часовници и огромна сума пари в брой.

 

Далеч по-критична е обстановката в Барселона. На града към този момент се носи славата на най-опасния туристически град в Европа. Всеки ден там се записват сред 30 и 50 крупни улични обира. Почти всички жертви са заможни туристи от целия свят, които са нападнати и ограбени измежду бял ден пред многочислени очевидци.

 

Сред прясноограбените българи в Барселона е и Стойне Манолов. Дългогодишният помощник на хазартния могул Васил Божков и президент на към този момент закрития след серия съмнителни мачове футболен клуб „ Царско село “, е претърпял случай на 5 април, часове преди великото испанско футболно дерби „ Барселона “ – „ Реал “ (Мадрид). Той е останал без „ Картие “, оценено на 50 000 евро.

 

Миналата есен жертва на въоръжен обир в Барселона стана и Жоро Шопа. Някогашният диспечер на Брендо в кокаиновия трафик е бил атакуван от мароканци в сърцето на Барселона и ограбен малко, откакто е посетил бутик на „ Картие “, дружно с актуалната си възлюбена Юлия.

 

Любопитна детайлност е, че Семерджиев не е подал сигнал, че е станал жертва на обир.  Запознати разкриват, че сега против него се води следствие за пране на пари в Испания, възбудено от локалната прокуратура и заради тази причина не е желал нито да се знае, че е ограбен, нито пък да се показва цената на отмъкнатото от него.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР