Преди няколко месеца херцога и херцогинята на Съсекс се обявиха

...
Преди няколко месеца херцога и херцогинята на Съсекс се обявиха
Коментари Харесай

Двойният стандарт за Меган и Кейт

Преди няколко месеца херцога и херцогинята на Съсекс се оповестиха обществено против медийната офанзива, чиято жертва е най-много Меган Маркъл. Принц Хари пък не скри терзанията си да не се повтори същата история като с майка му Даяна, преследва от публицисти през целия си фамилен живот.

Със сигурност отношението на английските медии към някогашната актриса е една от аргументите двамата със брачна половинка й да решат да дадат отбой от кралските си отговорности и привилегии. А един по-задълбочен взор върху написаното в последните година-две ни дава явен отговор, че в действителност съществува двоен стандарт.

Най-логичното съпоставяне, което може да се направи, е сред Меган и Кейт - две херцогини, които до неотдавна се бореха освен за любовта на кралицата, и за нашата. И в случай че Мидълтън наподобява излезе победител в тази борба , то това сигурно не е без поддръжката на медиите. Ето няколко съответни образеца.
 Снимка 461845

Бременност

Докато беше бременна, Мегам Маркъл постоянно предизвикваше интерес с навика си да държи ръцете върху бременния си стомах. Нещо, което надалеч не е извънредно за дамите, които чакат дете. В това число - и за Кейт по време на трите й бременности.

Но в случай че Мидълтън, галеща корема си, изглеждаше умилително за медиите, то бременната херцогиня на Съсекс предизвикваше въпроси дали не преиграва и просто желае да набива на очи обстоятелството, че ще стане майка на кралски правоприемник.
 Снимка 411119

Поведение

Миналата година видяхме една много изненадваща фотосесия на кралица Елизабет Втора за списание Hello. На една от фотосите тя е с ръце в джобовете на роклята си - нещо, което се смяташе за неприемливо.

По същото време Меган Маркъл се появи на публично събитието също с бяла рокля и бе снимана с ръце в джобовете. Поведение, което се оказа строго наказано и несъмнено като прекрачване на границите на кралския етикет.
 Снимка 461849

Сватба

Подготовката за сватбата на Хари и Меган бе дълго коментирана в английските медии тематика, а сравненията с тази на Уилям и Кейт бяха неизбежни. Мидълтън е имала предпочитание в Уестмистърското абатство да бъдат сложени десетки от обичаните й ароматни свещи, които не са по никакъв начин евтини. И това се е е случило.

Години по-късно стана ясно, че Маркъл е желала ароматизатори за въздух за своята сватбена гала и това нейно предпочитание бе несъмнено като " диктаторски " и недопустимо за сходно старинна постройка. Освен това, не е било утвърдено от двореца.
 Снимка 461850

Бизнес

През 2014 година бе публикувана новината, че Уилям и кейт ще създадат своя компания, с която да защитят името си и да не разрешат други да продават артикули с техния лик. А това, несъмнено, е обвързвано със съществени доходи.

Но когато преди дни стана ясно, че Хари и Меган също са записали сходна компания и считат да създават неразбираемо още какво с техните имена и лица, бяха нападнати, че ще основат своя империя за милиони.
 Снимка 455706

Коледа

В края на 2016 година принц Уилям и Кейт Мидълтън прекараха коледните празници при нейните родители, а не дружно с кралското семейство, както традицията повелява. Но това бе отразено надалеч по-меко в английските медии от решението на Хари и Меган да бъдат при майка й за Коледа, несъмнено като жестока засегнатост към Елизабет Втора.
 Меган Маркъл, Томас Маркъл и ще се срещнат ли двамата в съда
Меган и татко й един против различен в съда

Тежка борба следва

Кръщене

Кралицата не съумя да участва на кръщенето на принц Луис поради авансово поети задължения. Това обаче бе отразено като нещо изцяло обикновено. Докато във връзка с кръщенето на бебе Арчи, отсъствието на Елизабет Втора бе изтълкувано като резултат от недоброто обмисляне на събитието, написа Bored Panda.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР