Преди няколко месеца е завършен ремонтът на асфалтовата настилка, по

...
Преди няколко месеца е завършен ремонтът на асфалтовата настилка, по
Коментари Харесай

Кметът на Симитли проведе работна среща с председателя на УС на АПИ във връзка с инцидента по пътя Полето - Брежани

Преди няколко месеца е приключен ремонтът на асфалтовата настилка, по пътя за село Брежани в община Симитли са сложени защитни мрежи, на процедура по него могат да се движат коли, само че... Няма сложени мантинели.

Това прави пътя рисков за употреба и то най-много през зимата. Едно леко падение може да изпрати автомобила в пропастта. Това се е случило преди няколко дни. Добрата случайност е, че автомобилът се е спрял в дърво, а най-хубавото е, че и водачът е незасегнат.

Но, това може да се случи един път, може би два пъти, а по-късно? В изявление за Радио Благоевград кметът на община Симитли Апостол Апостолов описа тази история, както и многочислените опити посредством телефонни диалози или имейли да „ посъбуди “ Агенция „ Пътна инфраструктура “ да довърши ремонта на третокласен път, който е част от републиканската пътна мрежа.

Мантителите ще предотвратят пропадането на колите в бездна, която е към 100 метра. След четиригодишно очакване най - след това се състоя тази среща с ръководителя на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “ Тодор Василев. Кметът на община Симитли Апостол Апостолов бе удовлетворен от извършените диалози. Ремонтът ще бъде завършен напълно скоро.

Поет е и ангажимент за възобновяване и на тротоара в различен сектор от пътя. Добрата вест е, че напролет ще бъде изработен ремонт на второкласния път Симитли-Гоце Делчев. Ремонт по този път от дълго време не е юридически.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР