Преди няколко месеца четох за първи път как се отнася

...
Преди няколко месеца четох за първи път как се отнася
Коментари Харесай

Когато изродът стане норма

Преди няколко месеца четох за първи път по какъв начин се отнася страната Норвегия към родители и деца. Признавам, помислих си, че казусът на рускинята с отнетите деца е раздухан съзнателно като част от хибридната война. Изгледах няколко нейни изявления, наблюдавах историята, изслушах и думите на нейния изведен и избавен от лапите на норвежките обществени служби наследник. Още тогава се замислих какъв брой нечовешко е това. И по какъв начин фактически има не един подобен случай. Отнемат децата от родителите им, пращат ги в „ приемни фамилии “, където те израстват с доста по-големи контузии, които им нанасят всякакви „ приемни “ извратеняци. Педофилията е идващото равнище, което тези северни страни ще легализират, откакто хомосексуализмът от дълго време бе нормализиран и изваден от описите с душевен отклонения и заболявания. Мозъкът ми отхвърля да одобри този свят, почтено. Има нещо гнило при тези, още Хамлет го е написал. Цитатът е полуироничен, само че доста прецизен.
Сега въпросът обаче стана напълно настоящ у нас. Случаите се повтарят и с български фамилии, и с чешки. Проблемът към този момент добива нови измерения и подозрението за хибридната война понижава. Става въпрос единствено и само за психическото увреждане на уестуърлд, употребявам тая дума поради едноименния сериал (Westworld), в случай че сте го гледали. Едно дистопично и напълно допустимо бъдеще ни демонстрират там. Имам чувството, че към този момент сме вътре в него.
Кой може да ми вземе детето? Да ми го отнеме? На какво съображение? В Норвегия шамарът бил неразрешен и след него следвало лишаване. Кой естествен и обичащ децата си родител, зашил им по един пестник, тъй като са се разлигавили, може да бъде упрекнат, че не обича рожбите си? Какво толкоз непреодолимо, непрежалимо и непростимо е направил, като е бил по-груб във възпитанието си? Не приказвам за откачалниците , които предизвикват телесни и душевен повреди на децата си. Аз такива не познавам и в моя кръг другари и познати няма сходни. Тормозът може да бъде дефиниран доста тъкмо и ясно. Един пестник не е тормоз. Един пестник не оставя увреждания по никакъв метод. Не пазя шамара като средство за образование и постоянно съм го отбягвал. Но има един миг от възпитанието на детето, когато то пробва до каква степен може да стигне. Пробва напълно съзнателно и целеустремено до каква степен се простира търпението. Нуждае се от внимание. Нуждае се от слагане на граници. И когато границите са обрисувани – с пестник или без – то е наясно и казусът изчезва. Разказвам всичко това от персонален опит. Познавам деца, които не познават границите, тъй като родителите им са решили в никакъв случай по никакъв метод да не оказват „ принуждение “, като това ненасилие включва даже несъпротивление на безусловно всички детски прищевки и прищявки.
Шамарът идва, когато родителските нерви са опънати до дъно. Шамарът е прийом на слабия родител. Такъв съм бил в избрани моменти и аз. Силният родител би трябвало да умее да наложи волята си за положителното на детето с думи. Или с безмълвие. Но да наложи своята вярна воля и детето да не гледа телевизия, да не използва смарт телефон, да не лъже. Мъдрият родител може да направи това. Но ние всички средностатистически хора не сме мъдри непрекъснато. И от време на време се стига до шамара. Какво ще пристигна по-късно е въпросът. Нито един случаен наставнически пестник не е увредил нито едно дете, в случай че по-късно е имало разговор, обич и гушкане. Училище за родителство няма. Връзката сред родител и дете е неприкосновена и свещена. Нито една страна не може да нарушава тези свещени граници. И да си разрешава наглостта да нахлува в персоналното пространство. Онази страна, която го прави, е дистопичната страна или страната, събираща еничари.
Президентът на Чехия е отказал среща на норвежкия дипломат, тъй като Норвегия е лишила децата на чешката гражданка Ева Михалакова. Чехия е една от най-умерените и цивилизовани страни. Чехия в никакъв случай няма да бъде Норвегия. В Чехия нито един урод няма да изпозастреля 75 души. Брайвик осъди личната си мека и извратена страна от пандиза. БХК се пробват да ни потвърдят, че моделът за подражателство е не Чехия, а Норвегия. А за какво би трябвало да подражаваме въобще? Нямаме ли вековни устои, православна религия, която от много време е определяла границите на порядъчното семейство?
Целта на новите изроди е да разрушат фамилията изцяло. Семейството им пречи, тъй като то още съхранява исконните полезности. Отварям Библията си, в която на края има празни листи за фамилната хроника и където съм записал ражданията на децата си и други значими събития. На страница 723, глава 13, стих 25 от Притчи Соломонови гласи: Който жали пръчката си, ненавижда сина си; а който го обича, санкционира го от детинство.
Всяко родителско деяние би трябвало да има за цел положителното на детето. Дори това да докара до краткотрайното и нищожно незадоволство на детето в неговите детски прищевки. Моите деца са положителни. Моите родители са положителни. Аз съм крив човек и съзнавам, че в случай че живеех в Норвегия, децата ми от дълго време да са ми откраднати от изродясалата и психясала страна. Слава Богу, че не пребивавам там.
А, за друго също се веселя – че не пребивавам в страна, където служителите на реда карат девойките по бански да надуват дрегера, а по-късно принудително им закопчават белезници върху пясъка.
Автор: Николай Фенерски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР