Преди няколко месеца Бруклин Бекъм ни изненада с новината, че

...
Преди няколко месеца Бруклин Бекъм ни изненада с новината, че
Коментари Харесай

Предбрачният договор на Бруклин Бекъм и Никола Пелц

Преди няколко месеца Бруклин Бекъм ни изненада с новината, че е благоприятен за половинката си Никола Пелц. Двамата са дружно едвам от година, много млади са, само че явно са уверени, че са намерили любовта на живота си. Поне на този стадий.

Все още нямаме изясненост по кое време тъкмо ще е сватбата на влюбените, тъй като пандемията съумя да обърка и техните проекти. Очаква се обаче през есента на идната година или най-късно при започване на 2022 да си кажат " да " не един път, а два пъти - и в Европа, и в Съединени американски щати, с цел да могат всички другари и родственици да отпразнуват тяхната обич.

Преди обаче това да се случи, Бекъм и Пелц са подхванали друга значима стъпка по пътя на взаимното си общуване. Според източници, представени от Daily Mail, бъдещите съпрузи към този момент са подписали своя предбрачен контракт .

Тъй като и двамата са наследници на богати семейства, сходно съглашение е изцяло в реда на нещата, с цел да се резервира фамилното благосъстояние при положение, че решат, че към този момент не са един за различен и стигнат до бракоразвод. При сходен процес на събитията, Бруклин и Никола ще разделят единствено това, с което са влезнали в брака , и нито стотинка и тези на мама и тати.

Докато положението на семейство Бекъм се прави оценка на към 400 милиона $, бащата на Пелц е милиардер . Затова и не е изненадващо, че всички женени и омъжени членове на фамилията му имат сходни предбрачни контракти.
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и ще се срещнат ли на сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц
Какво ще събере още веднъж Меган и Кейт

Една дълго чакана среща

Въпреки че съглашението е повече в интерес на бъдещата снаха на Дейвид Бекъм, и Бруклин, и Никола го одобряват единомислещо. На него му е омръзнало от девойки, които желаят да се доберат до парите и славата на родителите му, а на Никола явно не й трябват техните пари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР