Преди няколко години Тим Кук гордо обяви, че Apple е

...
Преди няколко години Тим Кук гордо обяви, че Apple е
Коментари Харесай

Apple вреди все по-малко на околната среда

Преди няколко години Тим Кук гордо разгласи, че Apple е измежду първите компании, съумели изцяло да покрият потребностите си от електрическа енергия посредством възобновими източници.

Въглеродните излъчвания са идващият връх, който от Купертино дават обещание да доближат през идващите 10 години, заяви тази седмица компанията.

Целта е до 2030 година въглеродните излъчвания в цялостната активност на Apple да бъдат редуцирани със 75% посредством разнообразни способи и начинания.
 Снимка 489015

Някои от тях ще включват внедряването на роботи за обособяване на части от джаджи и преработване, до момента в който други ще се концентрират върху доставяне с рециклирани материали за опаковки, безвредна поточна линия и преизползване на съставни елементи.
 Истината за алуминия
Истината за алуминия

Производството се е нараснало многократно за четири години

Компанията разкри също, че спонсорира създаването на първата технология за безвредна преправка на алуминий - детайл, който виждаме в много от продуктите на Apple.
 Снимка 489014

Останалите 25% от въглеродните излъчвания ще бъдат обезщетени посредством редица " зелени " начинания, включващи залесяване на разнообразни региони по света, както и възобновяване на савани в Кения и цели екосистеми в Колумбия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР