Преди няколко години разбрах две важни неща приблизително по едно

...
Преди няколко години разбрах две важни неща приблизително по едно
Коментари Харесай

Аз съм майка, обсебена от подаръци за снимки и тези изпитани идеи са идеални за Деня на майката

Преди няколко години разбрах две значими неща почти едновременно. Първо, с напредването на възрастта обичаните членове на фамилията ми все по-малко се притесняваха да им се дават доста неща, което правеше намирането на дарове за Коледа, рожден ден, Деня на майката и Деня на бащата все по-трудно.

Но тъкмо когато започнах да изпитвам обезсърчение, осъзнах второто значимо нещо. Има едно изключение от това предписание - всичко, което включва фамилни фотоси на щастливи моменти и незабравими времена, постоянно се приема топло. Започнах с извършване на покупки за положителни предложения (винаги с код на ваучер или отстъпка от Groupon, в никакъв случай на цялостна цена) за елементарни фотокниги, акрилни блокчета за фотоси, чаши и подложки, само че скоро разбрах, че има доста други по-необичайни продукти, идеални за подарък.

През годините използвах фотосите, непокътнати в телефона ми, за дарове за родители, баби и дядовци, прабаби, лели и чичовци, вариращи от пъзели и пухени одеяла до персонализирани буркани за и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР