Преди няколко години Ники Рийд и Иън Сомърхолдър изживяваха холивудската

...
Преди няколко години Ники Рийд и Иън Сомърхолдър изживяваха холивудската
Коментари Харесай

Ники Рийд споделя актуална информация за живота далеч от Холивуд с Иън Сомърхолдър и техните 2 деца

Преди няколко години Ники Рийд и Иън Сомърхолдър изживяваха холивудската фантазия като звезди на два от най-големите екранни вампирски франчайзи.

В днешно време актрисата от „ Здрач “ и възпитаничката на „ Дневниците на вампира “ живеят надалеч от шума и суетата на Лос Анджелис. Двамата, които са женени от 2015 година, не са се снимали на екрана, откогато се появиха дружно в сериала на Netflix V Wars през 2020 година Преди повече от година те се преместиха във ферма извън града с щерка си Бодхи Солейл, 6 година, и момченце на 6 месеца, чието име не е оповестено обществено. Ники неотдавна предложи настояща информация за техния живот надалеч от камерите.

„ В момента развъждането на бебета е най-важното нещо за мен “, 35-годишната жена сподели на NewBeauty в изявление, оповестено на 28 декември „ След това Иън и аз имаме необикновен документален филм, наименуван „ Обща основа “, който също е от изключителна значимост – Деми Мур беше хазаин на прожекцията за него, което беше в действителност прелестно. “

Иън разказв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР