Преди няколко години Кайли Дженър създаде козметична компания за милиарди

...
Преди няколко години Кайли Дженър създаде козметична компания за милиарди
Коментари Харесай

И Кайли Дженър разширява империята си

Преди няколко години Кайли Дженър сътвори козметична компания за милиарди и съумя да я наложи на пазара като една от най-успешните. Сега 26-годишната звезда е решила да разшири империята си и да стане част от стилната промишленост.
 Кайли Дженър и поддръжката за Израел, с която загуби милион почитатели
Какво загуби Кайли Дженър, когато поддържа Израел

Позиция не на място

Виждали сме Кайли на първия ред на редица фешън ревюта. Освен това самата тя се е изявявала като модел и е била определяна като една от най-стилните дами. Затова, несъмнено, не е загадка, че модата ѝ е пристрастеност.

обаче ще придвижи тази своя пристрастеност оттатък кулисите, като даде старт на новата си компания. Тя е наречена Khy и ще бъде публично налична от 1 ноември на формалния уебсайт khy.com.

Модната марка си е сложила за цел да основава облекла, които носят характерностите на авангардното, само че в това време са разнородни, висококачествени и налични за всички.

Цените на облеклата на Khy ще варират от 48 до 198 $ и ще бъдат въодушевени от персоналния жанр на. Риалити звездата прецизира, че сбирката ще предложи както модели, които са безконечни и наложителни за всеки дрешник, по този начин и по-разчупени и такива, които излизат отвън рамката на познатите ни фешън правила.

Освен това марката възнамерява постоянно да работи взаимно с други дизайнери, компании и обществени персони, а резултатът от това към този момент е налице с дебютната колекция на Khy. Тя е основана в партньорство с Namilia, които са разпознаваеми с кожените си дрехи. Първата сбирка включва общо 12 модела, налични в размери от XXS до 4XL.
 Кайли Дженър без грим
Кайли Дженър без грим

Ето по какъв начин наподобява без усъвършенствания една от най-богатите дами на клана Кардашиян-Дженър

" Ние ще предефинираме смисъла за фешън марка, с креативност и качество на по-добра цена. Исках да направя Khy платформа за нашите клиенти, с цел да имат опция да се допрян до модата посредством нови дизайнери и марки, само че на по-достъпна цена ", споделя Кайли Дженър за новата си компания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР