Преди няколко години имаше една истерия с регулации за личните

...
Преди няколко години имаше една истерия с регулации за личните
Коментари Харесай

Юрист пита: Откъде Цънцарова има данни за строго личен здравен статус?

Преди няколко години имаше една нервност с регулации за персоналните данни- то писахме правила, то писахме заявления, то ги подавахме под дърво и камък, то ЛГБТ... се борят от години, щот им отказвали данни на обичаните им в лечебни заведения, то висят закани и предизвестия на всички места...

Я да запитвам в този момент по този мотив, от кое място Цънцарова има данни за строго персонален здравен статус, че и на депутати, предпазен от няколко закона? И като ги е получила отнякъде, за какво самата тя ги популяризира в ефир? КЗЛД дали ще предприеме нещо по въпроса и какви ще са глобите?

Тези въпроси задава юристката Милена Алексиева в обществената мрежа Facebook.

ПП- Изобщо не ме интересува кой се е ваксинирал и кой не, какво пропагандира и какво не- това за коментиращите “, добавя още тя.

Припомняме, че от bTV настояват в собствен материал, че секретарят на партията Николай Дренчев е имунизиран. 
Цънцарова притисна " Възраждане " кои и какъв брой от депутатите им са имунизирани против ковид
Почти една трета от депутатите на " Възраждане " са имунизирани против COVID-19. Става въпрос за четирима депутати - нещо, което удостовери...
Прочети повече
Дренчев обаче е представен да споделя следното: " Ваксините научно почтено и честно не дават отговор на определението за ваксина. В момента приказваме за един колосален социално-инженерен опит, в който здравето на народа е заложено на картата на една социално-инженерна геополитическа игра. Това е моето мнение, само че и на групата. Както споделя доцент Мангъров – до момента в който нямам опрян револвер в челото, няма да се имунизирам ".

След като бива категорично питан дали е имунизиран, Дренчев дава отговор, че персоналният му здравен статус не е нещо, което би обсъждал по малкия екран. Преди това на него му е зададе въпрос и какво значи, в случай че има документ, в който написа, че на 19 август си е сложил коронавирус имунизацията " Янсен ". " Това значи, че мога да предпочитам за себе си и не мога да предлагам никому безстопанствен избор ", гласи отговорът.

" Съжалявам, че съм се ваксинирал. Не смятам, че имам зелен документ, тъй като знам, че той в границите на 2 месеца за хората, избрали " Янсен ", ще изтече ", сподели още Дренчев.

Темата стана съществено поле на разискване в общественото пространство и изключително в обществените мрежи.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР