Преди няколко години група приятели с обща идея се събират

...
Преди няколко години група приятели с обща идея се събират
Коментари Харесай

На гости в градината на ресторант Soul Kitchen

Преди няколко години група другари с обща концепция се събират и основават уютно кътче за душата в сърцето на София. Soul Kitchen е място за срещи, място, на което ще задоволите глада си за вкусна и потребна храна, до момента в който си почивате в спокойна и стилна конюнктура.

„ Храна за душата “ са свежите ястия, които се подготвят в кухнята на Soul Kitchen, по щадящ способ без пържене, а посредством ниско температурно готвене под вакуум – SousVide. Менюто на ресторанта включва естествени артикули от растителен генезис, ловко вплетени в апетитни оферти. Рецептите в Soul Kitchen са авторски, създадени и тествани до съвършенство от опитния екип в кухнята. Сред сочните попълнения в обновеното лятно меню в Soul Kitchen можете да намерите сезонни салати, азиатски нудълс с екзотични подправки, плътни батати, комбинирани със свежи зеленчуци, както и изкусително хрупкави пици. Можете да допълните преживяването от радващите небцето ястия с чаша вино от деликатно селектирани български и непознати мазета или добре изстудена крафт бира.
И таман тъй като Soul Kitchen сплотява посетителите с общи хрумвания, ще ги срещне в края на юли за Soul Bazar Garden Meet-Up. В градината на ресторанта ще можете да се запознаете с нови марки и артикули, подобаващи за всеки, който обича тялото си и желае да му даде качествена храна и грижа. Ние ще бъдем там – 28 юли, 16-20 ч., зеленото кътче на ул. „ Кокиче “ 13. 

 
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР